Dacia Sandero

A modern és robusztus városi autó

Az utastér kényelme

Könnyed utazási élmény

1d5e7277fa.webp

Újratervezett műszerfal

Az újragondolt műszerfal leegyszerűsíti a mindennapokat, mivel egy központi helyre csoportosítja az Sandero legfontosabb kezelőszerveit.

996d90acea.webp

Magasságban és mélységben is állítható kormány

Élvezze az optimális vezetési pozíciót az új, egyedi funkciónak köszönhetően, amelynek a segítségével a kormányt magasságban és mélységben is beállíthatja.

ea1cf1f8f9.webp

Optimális hőkomfort

Az egész utazás alatt megfelelő hőkomfortban lesz része az automatikus klímaberendezésnek köszönhetően.

Multimédia

Modern technológia

1dd0c42332.webp

Media Nav*

A vezeték nélküli okostelefon tükrözéssel a nagy, 8’’-os érintőképernyőn úgy tekintheti meg az összes fontos információt, hogy közben a szemét le se kell vennie az útról. Telefon, rádió, GPS navigáció, multimédia… Az okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth®, a jack- vagy az USB-csatlakozók segítségével. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően egyedi hangzásvilágban lehet része.

* Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.

1233520d22.webp

Media Display*

Az okostelefon tükrözéssel felszerelt nagy, 8’’-os érintőképernyőn könnyedén hozzáférhet a kedvenc alkalmazásaihoz, a 4 beépített hangszóró pedig lehetővé teszi, hogy utazás közben a kedvenc zenéit hallgathassa. 

4c08c61147.webp

Dacia Media Control alkalmazás

Az új Media Control rendszer rádióval és Bluetooth®-os telefonkapcsolattal van felszerelve, az információkat pedig a 3,5''-os digitális műszeregységen jeleníti meg, így a hangrendszert akár a kormányról is vezérelheti. A könnyebb vezetés érdekében a Dacia Media Control alkalmazáson keresztül könnyedén hozzáférhet a kedvenc navigációs rendszeréhez a telefonjáról, illetve a képernyőn akár a rádiót is megjelenítheti. Az első ajtókba 2 hangfal van beépítve.

Márkáink