Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

elektromos, amikor csak akarom!

1578577001855.jpg

CAPTUR – elektromos autózás,
igény szerint!

Az új, tölthető hibrid motornak köszönhetően a CAPTUR E-TECH Plug-in Hybriddel a hét folyamán elektromosan autózhat, míg a hétvégén a nagyobb utakra hibrid módban indulhat el! Semmiféle kompromisszumra nincs szükség.

MOTOROK

CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid : Tölthető hibrid, kompromisszumok nélkül!


1578912914531.jpg

Páratlan vezetési élmény


Az elektromos autó reakcióképessége egy hibrid modellben? Ezt biztosítja a CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. A modell csendesen indul el, illetve ugyanolyan szinten gyorsul, mint egy teljesen elektromos autó – így biztosítva a legkiválóbb élményt.

1578577005770.jpg

Bármilyen célnak megfelel!


A CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid a választás szabadságát biztosítja Önnek! A dupla motornak köszönhetően a hét során autózzon a városban elektromosan akár 65 km-en keresztül, majd vágjon neki a hétvégének hibrid üzemmódban! Válassza az adott útnak megfelelő teljesítményt!

1578577001589.jpg

Az elektromos autók terén szerzett szakértelmünk a CAPTUR E-TECH Plug-in Hybridben


Teljes nyugalomban autózhat, hiszen a modell a Renault Z.E. elektromos autók több mint tíz évnyi tapasztalatát rejti! Élményekkel teli közlekedés és fantasztikus fogyasztás a páratlan sebességváltónak, illetve a Forma-1 világa által ihletett, az energiát újrahasznosító technológiáknak köszönhetően!

Márkáink